Posłuchaj Skubi Du, zabrakło ci własnego autorytetu i chowasz się za cudzy. To jedno.
Zamiast konstruować swoje merytoryczne wypowiedzi, lub chociaż próbować to robić oceniasz moje, nie wnosząc do nich nic konkretnego. To drugie
A trzecie, to zauważyłem dosyć fałszywą naturę u Ciebie, mianowicie systematyczne poprawianie postów. Post można poprawić do momentu pojawienia się następnego postu, później taka wypowiedź staje się ostateczna, więc pytam się po co to robisz? Jesteś zwykłym kombinatorem i wijesz się jak piskorz.
Co do sprawy MSDS i baz olejowych to Ty się wcinasz a nie ja, bo kolega Pidziek zwrócił się z pytaniem do mnie, nie do Ciebie. To jedno, a drugie no to zidentyfikuj te bazy w końcu, najlepiej wszystkie. Na początku zacznij od tej swojej ze Szwecji, czy jednak z Norwegii. Skoordynuj działania z panią ze Statoila i dalej jazda, obnaż wszystkie składy chemiczne olejów. Czekamy…
A co mnie obchodzą Twoje propozycje. Jest zaiste możliwe, że nie wszystkich dane jest przeczytać więcej niż parę zdań ze zrozumieniem. Dlatego sprawa jest banalnie prosta. Nie chcesz, nie ogarniasz, nie czytaj. Genialne w swojej prostocie.
Ogólnie z chęcią wpadłbym, tym bardziej po tak miłym zaproszeniu. Przez Będzin zdarza mi się przejeżdżać. Kiedyś się bawiłem w podobne rzeczy to byśmy się trochę ten tego, oczywiście stricte dla zabawy, jasne, bo się troche boję na serio, tym bardziej że mam do czynienia z tak pewnym siebie przeciwnikiem, który z góry wie, że wygra…Do teraz myślałem, że jeszcze taki się nie urodził…
A z tą liczbą tarcz to o co chodzi? Proponujesz jakąś grę komputerową?
Zamiast konstruować swoje merytoryczne wypowiedzi, lub chociaż próbować to robić oceniasz moje, nie wnosząc do nich nic konkretnego. To drugie
A trzecie, to zauważyłem dosyć fałszywą naturę u Ciebie, mianowicie systematyczne poprawianie postów. Post można poprawić do momentu pojawienia się następnego postu, później taka wypowiedź staje się ostateczna, więc pytam się po co to robisz? Jesteś zwykłym kombinatorem i wijesz się jak piskorz.
Co do sprawy MSDS i baz olejowych to Ty się wcinasz a nie ja, bo kolega Pidziek zwrócił się z pytaniem do mnie, nie do Ciebie. To jedno, a drugie no to zidentyfikuj te bazy w końcu, najlepiej wszystkie. Na początku zacznij od tej swojej ze Szwecji, czy jednak z Norwegii. Skoordynuj działania z panią ze Statoila i dalej jazda, obnaż wszystkie składy chemiczne olejów. Czekamy…
Zamieszczone przez Jark7
Zamieszczone przez rOBERTO795
A z tą liczbą tarcz to o co chodzi? Proponujesz jakąś grę komputerową?
Komentarz